lsltn

Sinds gisteren sta ik vermeld op het podium van lsltn (staat voor loslaten)
Hopelijk is het een herkenning voor anderen! Heb je mijn film bekeken en ben je op mijn blog terechtgekomen via lsltn, laat dan gerust even een berichtje achter hoe je het vond!
Ik ben heel benieuwd.

Tagged with:

5 Comments

 1. Vicky schreef:

  Ik vond het prachtig, herkenbaar, ontroerend en schitterend gemaakt. :)

 2. Kathrin schreef:

  Janneke, wat een super afstudeerfilm! Niet kunnen kiezen, aaaah, het is zo herkenbaar. Ik zou op dit moment moeten solliciteren maar omdat ik iet kan kiezen doe iets anders zodat er niet over na moet denken. Ik vind dat je heeeel knap werk hebt verricht, mijn complimenten. Ik ben zeker dat je veel succes zult hebben!

 3. Janneke schreef:

  Wauw, dat is heel leuk om te horen, dankjulliewel! Lief!
  Het is inmiddels twee jaar geleden dat ik hem heb gemaakt, maar hij is nog steeds herkenbaar, blijkbaar niet alleen voor mijzelf.. Ik ben momenteel ook weer met een eigen film bezig en blijf maar wikken en wegen en nadenken en uitstellen… ppff!!
  Hopelijk is hij over een maandje hier te zien!

 4. Marjolein schreef:

  Hoi Janneke,
  Via de site lsltn kom ik hier op jouw website terecht.
  Ik ben zelf ook een meisje wat moeilijk keuzes kan maken, een herkenbaar filmpje dus!
  Leuk gedaan!!
  Succes met de volgende films :)!!!
  Groetjes Marjolein

 5. Noor schreef:

  Wat een mooie film, Janneke!
  Herkenbaar en erg mooi gemaakt.
  Succes met al je keuzes en films die de toekomst zal brengen.

Geef een antwoord

Comments are closed.