Nieuwe dingen

Twee weken geleden was vandaag mijn laatste dag bij Beast Animation. 1,5 maand waar ik heb mogen meekijken, veel heb geleerd en leuke mensen heb leren kennen. Een heel positieve ervaring en een erg leuke tijd! Nu ben ik toch ook wel blij om weer wat meer thuis te zijn, en niet meer logerend bij steeds andere mensen in Mechelen! Een beetje rust brengt het wel, om op een plek te blijven. Eventjes blijft dat nog zo, want mijn master in Gent begint pas eind september.

Tot dan is er natuurlijk evengoed nog genoeg te doen. Ik ben onder anderen nog bezig met een theaterregistratie voor de Bus en (nieuwe uitdaging!) illustraties voor een boekje voor de Verhalenbakkerij. Heel leuk, heel spannend en in heeel korte tijd! Flink aanpoten dus. Binnenkort een voorproefje.

Geef een antwoord

Comments are closed.