HAFF en Oh Willy…!

Van 28 maart t/m 1 april was ik in Utrecht om als vrijwilliger te werken op het Holland Animation Film Festival. Ik was er jurybegeleider en had de jury voor de short films onder mijn hoede. Dit hield onder anderen in dat ik er verantwoordelijk voor was dat de drie juryleden alle shortfilms (49!!) te zien kregen die voor de competitie geselecteerd waren. Ook begeleidde ik ze gedurende de rest van hun programma. In deze jury zaten Sjeng Schupp, Igor Kovalyov en Gregory Barsamian (klik op hun namen voor een kijkje naar hun werk! Ze maken stuk voor stuk fantastisch mooie dingen) Ik had me van tevoren wel druk gemaakt; drie hoge heren waarvan ik er met maar enkel Engels kon spreken. Maar wat had ik geboft. Het was zo ontzettend leuk! Wat een fijne mannen zaten er in mijn jury en wat heb ik genoten. Vijf dagen heel veel films gezien, veel nieuwe mensen leren kennen en genetwerkt met mensen die ik anders nooit gesproken zou hebben. Als klap op de vuurpijl werd door mijn jury ‘Oh Willy..’ als beste narrative short verkozen. Jawel, de film waaraan ik een 1,5 maand een klein beetje heb mogen meewerken tijdens mijn stage bij Beast Animation. Mooier kon het toch eigenlijk niet!

Trots op mijn enige echte “team Willy honorary member badge” (#56) die Emma voor me maakte

Geef een antwoord

Comments are closed.