Venlo en meer nieuws

De vorige week was een actieve, wat mijn film betreft in ieder geval. Er waren vertoningen op het Nederlands Filmfestival en er was mijn premiere in Venlo. Ik heb erg veel leuke reacties gehad en in de zaal  was er ook een hoop gelach (zeker door de familie, die opa weer even terugzagen!) en af en toe een ohh en aah… Ik vind het interessant wat allemaal verschillende mensen van ‘Zonder versnelling’ vinden, dus heb je hem gezien, reageer dan, of stuur me een mailtje! Ook was het weer leuk om even met mijn handen bezig te zien: voor de sponsoren van de film waren er postkaarten, briefpapier of zelfgemaakte notitieboekjes met tekeningen en landkaarten, geïnspireerd op de film (zie foto’s)

Ook is er nog leuk nieuws: Zonder versnelling zal vertoond gaan worden tijdens Home Movie Day in het Huis van Alijn in Gent op 19 oktober en ook tijdens het SCENECS debutfilm festival in Amersfoort. Ik wil hier zelf ook graag naartoe, dus ben nog op zoek naar een logeeradresje in (de buurt van) Amersfoort.. Als je iets weet..?

Naast al deze kleine succesjes ben ik ook begonnen aan een nieuwe documentaire in opdracht van de provincie West-Vlaanderen in het kader van hun project ‘Kinderen van toen, senioren van nu’. Meer info op de website Kinderen van Toen. Deze documentaire wordt een erfgoedproject waarin ik ook weer ga werken met archiefmateriaal en animatie. In december moet hij al af, dus het wordt flink bikkelen! Schetsen zal ik tussentijds op mijn blog plaatsen, misschien wel leuk om te volgen hoe de film tot stand komt.

boekje2

boekjes

vitrine

premiere venlo_entree

premiere venlo_overzicht

premiere venlo_Janneke

Geef een antwoord

Comments are closed.