Vertoningen Zonder versnelling

Zonder versnelling wordt de komende tijd weer een aantal keren vertoond!

Allereerst in mijn eigen Maastricht, tijdens het Made in Europe filmfestival in filmhuis Lumiere. Er is tijdens dit festival een ‘Made in Maastricht’ programma, waarin mijn film op vrijdagavond 25 april vertoond wordt en op zaterdagmiddag 26 april. Tijdens dit festival zal ik zelf ook aanwezig zijn om op vrijdag-en zaterdagavond vraaggesprekken te houden met verschillende aanwezige filmmakers!

MADE IN EUROPE

Op woensdag 7 mei zal Zonder versnelling draaien tijdens het Docville documentaire festival in Leuven! Hier is hij het voorprogramma van de film ‘Alcan Highway’, die me zeker ook de moeite waard lijkt. Ik zal hier zelf ook een Q&A geven, na de film. Als er tenminste veel volk is, want hij draait pas om 22.15u ;) Woon je in de buurt van Leuven, kom dan gezellig even hoi zeggen!

DOCVILLE

 

Opa_rook Opa_Broer3 Opa_Broer2

Geef een antwoord

Comments are closed.