NDUIFF Libanon

Onze animatiefilm Mijndert was geselecteerd voor het Notre Dame University International Film Festival in Libanon! En.. Tim en ik zijn ernaar toe gegaan, van 4 t/m 8 november. Wat een avontuur! De filmstudenten van NDU hebben ons en de andere internationale gasten van het festival perfect begeleid. Iedere ochtend was er een heus sightseeing programma. We werden rondgeleid over de campus van NDUniversity, zagen de ruïnes van Faqra, gingen met de Téléferique de bergen in om the Lady of Libanon te bewonderen en we zagen de prachtige Jeita grotten, waar we met een bootje doorheen voeren (en waar we helaas geen foto’s mochten maken. Braaf als we zijn, deden we dat ook niet..) ’s Middags en ’s avonds was er tijd voor masterclasses en het filmprogramma, met heel veel films uit alle windstreken. En dan hebben we het nog niet eens over het eten gehad :)

We hebben heel veel moois gezien en ook heel waardevolle contacten op gedaan met filmmakers, maar ook met programmeurs van andere filmfestivals. Een aanrader voor elke filmmaker: stuur je film in! (De inschrijvingen voor 2018 zijn alweer geopend).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Comments are closed.