Animaties Peer Gynt

Precies een jaar geleden waren wij op dit moment driftig aan het animeren voor de prachtige voorstelling Peer Gynt. Samen met het Rotterdam Philharmonisch Orkest en het Residentie Orkest hebben we een aantal bijzondere concerten neergezet! Zelf zaten we tijdens de voorstellingen aan de zijkant van het podium om de beelden live te kunnen animeren en in te starten. Gelukkig zijn er opnames gemaakt tijdens de voorstelling in de Doelen in Rotterdam, waardoor we nu een kleine impressie kunnen delen van hoe het eruitzag! Een live orkest, een prachtige vuurtoren, Rogier van Erkel als Peer Gynt en een gigantisch scherm met onze animaties :-)

Leuk nieuws alvast voor degenen die de voorstelling hebben gemist:
Peer Gynt wordt in 2020 hernomen!

De filmopnames zijn gemaakt door Danny Deelen – 356 Media

Tagged with:

Geef een antwoord

Comments are closed.