Lekker druk

Komende weekenden draait mijn afstudeerfilm tijdens ‘Arnhem Invites’. Deelnemers aan de Zuidelijke fietsroute fietsen langs huizen van kunstenaars en in een van deze huizen draait mijn film in een knus kamertje. Morgen ga ik er naartoe om alles te installeren en natuurlijk om er zelf een kijkje te nemen.

(www.madeinarnhem.nl/)

En daarna volgt het Filmfestival in Utrecht. Ik verheug me er erg op, omdat het voor mij ook een goede kans is om in contact te komen met andere makers en gevestigde mensen in de filmwereld. Ik ga er in ieder geval zelf een week ronddrentelen.

Het festivalprogramma is vanaf gisteren bekend en mijn film draait maar liefst vier keer in verschillende verzamelprogramma’s:

VAN EEN MEISJE DAT NIET KAN KIEZEN:
24-09-2009 om 22:15 uur in Louis Hartlooper Complex 2
25-09-2009 om 14:00 uur in Louis Hartlooper Complex 1
27-09-2009 om 16:00 uur in Hoogt 1
28-09-2009 om 14:00 uur in Louis Hartlooper Complex 2

(www.filmfestival.nl)

Nu nog zorgen voor mooie visitekaartjes..

janneke filmt typo

Tagged with:

2 Comments

  1. Michel schreef:

    Toch al leuke successen, zo aan het begin van je carrière. Proficiat! Ik heb zojuist met veel belangstelling je filmpjes bekeken op vimeo. Ben benieuwd naar de complete afstudeerfilm. “Van een meisje dat niet kan kiezen”, ik herken je daar wel een beetje in (maar hoor wie dat zegt …)

  2. Janneke schreef:

    Haha, ja de film is voor veel mensen ook wel herkenbaar! Wat leuk dat je de filmpjes hebt bekeken. Hopelijk staat er binnenkort weer eens wat nieuws op..

Geef een antwoord

Comments are closed.