Filmfestival

Ik heb een heerlijke tijd hier in Utrecht.. Lekker door de stad stuinen, filmpjes kijken, lekker eten. Maar vooral ben ik ontzettend blij dat de drie keer dat mijn film tot nu toe is vertoond, best wel een succesje waren. Ik hoorde gegrinnik, soms gelach, maar vaak ook absolute stilte. Ik probeerde me te verstoppen in de zaal, maar als we naar buiten liepen, werd ik toch herkend en kreeg ik leuke reacties. (dat krijg je dan als je zelf zo vaak in beeld bent; mensen weten ook meteen wie de film gemaakt heeft..)

Misschien ben jij wel iemand die mijn filmpje heeft gezien op het festival; laat een reacties achter! Nu ik hem weer een paar keer heb gezien op een groot doek (oei waarom ben ik zo vaak close up in beeld?!) ben ik alweer na aan het denken over een aantal veranderingen.. respons is dus zeer welkom!

Tagged with:

Geef een antwoord

Comments are closed.