Kinderen van toen

Oh-oh-oh wat zou ik hier graag een trailer plakken, maar het mag nog niet!!

De documentaire ‘Kinderen van toen, senioren van nu’ in opdracht van de provincie West -Vlaanderenis AF! Het was bijna weer opnieuw afstuderen, zo een groot project was het in zo’n korte tijd.. Maar het was geweldig leuk om te maken en ook om te merken dat er zoveel vertrouwen in mijn kunnen is. Het resultaat mag er wezen, al zeg ik het zelf :) Binnenkort komt er een premiere in de buurt van Tielt, en dan kan ik ook een trailer (want die is ook af..) online plaatsen, zodat jullie eens een beetje bewegend beeld kunnen zien en de geweldige muziek erbij kunnen horen die wederom gecomponeerd en gemixt werd door mijn gouden duo Manna Horsting  en Michiel Nijhof

Voor nu wat plaatjes, voor het idee
Titel kinderenvantoen ezelsoren Gaby schietlap
vliegende bommen
Noa aapje
levertraan

Geef een antwoord

Comments are closed.