Trailer en Première ‘Kinderen van toen, senioren van nu’

Daar is hij dan! De trailer van mijn bloed, zweet en tranen gedurende oktober t/m half januari.

Het is een mooie documentaire geworden, over de kindertijd in Tielt van achttien senioren en het soms grote contrast met de bezigheden van de kinderen van nu. De filmopnames met de kinderen en de montage heb ik gedaan, evenals de animatie, samen met Tim Frijsinger. De muziek is gemaakt door Manna Horsting en de geluidsbewerking door Michiel Nijhof.

Voor wie het leuk vindt, niet te ver weg woont en niets te doen heeft op Paasmaandag, is de première op 21 april 2014 om 10u in cc Gildhof, Sint Michielsstraat 9 in Tielt, West-Vlaanderen.

Programma:
10u00 Verwelkoming
10u05 Filmvoorstelling
10u35 Gesprek met enkele senioren en kinderen die meespelen in de documentaire en gesprek met Janneke Swinkels, filmmaakster
11u00 Einde

Tickets zijn gratis – Reserveren is verplicht
Meer info op de site

Wil je graag komen, laat het mij dan even weten! Ik kan voor je reserveren, maar ik vind het ook wel leuk om te weten of ik daar op bekende gezichten kan rekenen :-)

Geef een antwoord

Comments are closed.