Mijndert in première op het HAFF!

Van 16 t/m 20 maart vindt in Utrecht het HAFF, oftewel Holland Animation Film Festival plaats. Leuk nieuws is dat Mijndert is geselecteerd in de competitie Nederlandse animatie! Hierdoor gaat de film ook in Utrecht in première. Tim en ik zijn sowieso van vrijdag t/m zondag op het festival te vinden, dus kom vooral kijken en hoi zeggen. Het is een super gezellig festival, dat voornamelijk plaatsvindt in het Louis Hartlooper complex. Vijf dagen lang kun je je hier helemaal onderdompelen in de animatiefilm (en je kunt er ook nog eens lekker eten ;)) Ik heb er alvast heel erg veel zin in. Op de site kun je zien wanneer Mijndert precies draait. (vier keer maarliefst!)

Affiche2016_liggend_medium Mijndert op HAFF

 

 

Follow my blog with Bloglovin

Geef een antwoord

Comments are closed.