Animatieleaders voor L1

Tim en ik hebben de afgelopen twee maanden heel hard gewerkt aan een groot animatieproject (daarover later vandaag meer!), maar daarnaast had ik het de afgelopen tijd ook nog druk met mooie projecten voor L1. Ik ben er sowieso nog steeds als freelance regisseur verbonden aan Via Maastricht (voorheen A2 Actueel) om iedereen te informeren over de A2 tunnel, de Noorderbrug, Maastricht Bereikbaar en de ondergrondse fietsenstalling bij het station in Maastricht. Dat ik daarnaast af en toe een mooie animatie mag maken voor L1, is iets waar ik heel erg blij mee ben en met veel plezier aan werk :)

Momenteel teken ik iedere week voor het programma ‘De SlimBurger’, over duurzaamheid in de regio Parkstad. De krijttekeningen over de afleveringen heen, geven net wat meer informatie, of laten je een toekomstbeeld zien. Via de link: Slimburger lees je meer over het programma en kun je de laatste afleveringen zien! Ook maakte ik de leader (en aftiteling) van het programma, kijk maar:

Met Halfvasten werd de Einzelgängersoptocht gehouden in Rimburg. Hiervoor verzorgde ik de grafisch vormgeving, waaronder ook weer de leader:

 

Geef een antwoord

Comments are closed.