Boekanimatie april ‘Het einde van de eenzaamheid’ – Benedict Wells

Voor de Wereld draait door maakten Tim Frijsinger en ik de animatie van het Boek van de maand april! We hadden geluk, de roman ‘Het einde van de eenzaamheid’ van Benedict Wells is écht prachtig. Het was een uitdaging om in een week tijd een animatie van dertig seconden te maken die recht doet aan het boek. Er gebeurt heel veel in en het is bijna allemaal belangrijk voor de ontwikkeling van het verhaal en het hoofdpersonage. (Net zoals in het echte leven eigenlijk)

Het deel van de uitzending over het Boek van de maand is hier terug te zien. Tim en ik waren ook aanwezig in de studio en ik mocht nog iets vertellen over onze animatie! Ik denk dat het nog leuker is om de animatie te bekijken als je het boek gelezen hebt, dan zul je hopelijk allerlei verwijzingen herkennen.

Wat ook nog leuk is, was dat Jeangu Macrooy deze uitzending ook te gast was! Voor hem hebben we afgelopen jaar de videoclip voor het nummer ‘To love is to hurt’ gemaakt. Heel toevallig dat we elkaar hier nu weer troffen. De gehele uitzending is hier te bekijken, onze videoclip zie je hier

 

 

Tagged with:

Geef een antwoord

Comments are closed.